Kennismakingsdag Familieopstellingen

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe data? Stuur een mailtje naar femke@kindofmind.nl

Wij zijn Tallien van der Wal en Femke Manger. In april 2023 hebben we de opleiding familieopstellingen bij trainer en hypnotherapeut Barbelo Uijtenboogaardt afgerond. Graag willen wij anderen ook kennis laten maken met familieopstellingen. Daarom organiseerden wij zaterdag 10 juni een Kennismakingsdag Familieopstellingen. Een mooie manier om inzicht te krijgen hoe familiesystemen invloed hebben ook op jouw leven. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe data? Houd deze pagina in de gaten, of stuur een mailtje naar femke@kindofmind.nl

Bert Helinger, de grondlegger van familieopstellingen, zegt het zo: “Door een opstelling krijgt de ziel een duwtje in de goede richting, waardoor het in beweging komt”.
Een andere uitspraak van Hellinger: “Het leven is te vergelijken met een Pyramide. Op de top speelt zich het dagelijks leven af, in de diepte heerst de ruimte zonder tijd. In de opstelling komen we in contact met deze ruimte en kan de ziel iets groters aanraken”.

Tijdens een familieopstelling maken we voelbaar en zichtbaar dat we allemaal deel zijn van een familie met een familiehistorie. Diverse personen van het familiesysteem worden door de vraagsteller in de ruimte opgesteld. Deze heten “representanten”. Ook de vraagsteller zelf krijgt een representant. Er ontstaat inzicht en overzicht door de opstelling en gestelde vragen. Het uiteindelijke doel is dat de vraagsteller zijn of haar juiste plek inneemt in het familiesysteem.

Interesse in een opstelling? Stuur een mailtje naar femke@kindofmind.nl

Femke Manger & Tallien van der Wal

 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK