10 juni: Kennismakingsdag Familieopstellingen

Wij zijn Tallien van der Wal en Femke Manger. In april 2023 hebben we de opleiding familieopstellingen bij trainer en hypnotherapeut Barbelo Uijtenboogaardt afgerond. Graag willen wij anderen ook kennis laten maken met familieopstellingen. Daarom organiseren wij zaterdag 10 juni een Kennismakingsdag Familieopstellingen. Een mooie manier om inzicht te krijgen hoe familiesystemen invloed hebben ook op jouw leven. We maken voelbaar en zichtbaar dat we allemaal deel zijn van een familie met een familiehistorie.

Bert Helinger, de grondlegger van familieopstellingen, zegt het zo: “Door een opstelling krijgt de ziel een duwtje in de goede richting, waardoor het in beweging komt”.
Een andere uitspraak van Hellinger: “Het leven is te vergelijken met een Pyramide. Op de top speelt zich het dagelijks leven af, in de diepte heerst de ruimte zonder tijd. In de opstelling komen we in contact met deze ruimte en kan de ziel iets groters aanraken”.

Diverse personen van het familiesysteem worden door de vraagsteller in de ruimte opgesteld. Deze heten “representanten”. Ook de vraagsteller zelf krijgt een representant. Er ontstaat inzicht en overzicht door de opstelling en gestelde vragen. Het uiteindelijke doel is dat de vraagsteller zijn of haar juiste plek inneemt in het familiesysteem.

Datum en tijd: 10 juni van 10 - 16 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
Locatie: Wageningen, Costerweg 1f (in de Haenenhof)
Kosten: We willen deze kennismakingsdag voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken. Daarom vragen we je alleen een bijdrage te doen om de kosten te dekken: € 5,- als je je aanmeldt als representant en € 15,- als vraagsteller (beperkt plek).
Koffie en thee zijn inbegrepen, graag eigen lunch meenemen.
Aanmelden: Stuur een bericht met je naam en wens (meedoen als representant of ook als vraagsteller) naar Tallien van der Wal via tallienvanderwal@gmail.com.

We hopen je 10 juni te zien!

 

Femke Manger & Tallien van der Wal

 

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK